FOTOVONAL

Ismeretterjesztő, oktató oldal a még jobb fotókért. Online és élő oktatás különböző szinteken. Dékán István oldala.
Online tanfolyamok
További információ

Egyéni online oktatás

További információ

Egyéni élő oktatás

További információ

Fotóvonal

Online fotóoktatás különböző szinteken és formákban.  A www.fotovonal.hu online fotó oktató oldalt 1998-ban alapítottam. Néhány év szünet után, megújult külsővel és tartalommal indulunk újra.
Célom, hogy segítsek az igényes érdeklődőknek még jobb fotókat készíteni. Legyen a tudásuk megalapozott, magabiztos. Minden helyzetből ki tudják hozni a legjobbat. Vannak elkészített online oktató anyagaink, tanfolyamaink. Vállalunk egyéni oktatást is igény szerint.
Az oldalon lévő videók több szempontból hasonlítanak az eddig megjelent, több mint ezer újságcikkemre, és öt sikeres könyvemre. Az anyagok elkészítésénél az alapvető szempont az volt, hogy sok hasznos információt adjak. Ennek megfelelően a videók tartalmasak és viszonylag tömörek. A másik szempont a szemléletesség és az érthetőség. A bő, és látványos képanyag mellett számos grafika, animáció segíti a megértést.
Kínálok segítséget kezdőknek, haladóknak és mestereknek. Vannak speciális témák is. Például a kompozíció, vagy a gyakorlati tanácsok.
A Fotós lexikon ingyenesen, korlátozás nélkül használható.
A Gyakorlati tipplista akkor érhető el, ha már megvásárolta valamelyik tanfolyamot.

Tanfolyamok

error: Szerzői jog védelme alatt álló tartalom.