Back

FOTOVONAL

Ismeretterjesztő, oktató oldal a még jobb fotókért.

Együttműködésben az ONLINEFOTOISKOLA.HU oldallal.

Miért éppen tőlem tanulj?

Ezt az online fotó oktató oldalt több, mint húsz éve indítottam. Néhány év szünet után nemrég megújult külsővel és tartalommal indítottam újra. Célom, hogy a lehető leghatékonyabban adhassam át tudásom a következő fotós generációnak.

Fotózással és oktatással is több mint 30 éve foglalkozom. Főállásban és szerződéssel dolgoztam különböző újságoknak és a Magyar Távirati irodának. A Képzőművészeti Kiadónál képeslapok, naptárak, poszterek készültek munkáimból. Bemutatkozó oldalam: www.dekanistvan.hu
Megjelent eddig 7 könyvem, kb. 1500 újságcikkem és webes publikációm. Tíz évig vittem élő tanfolyamokat is. Ezen az oldalon igyekszem átadni az érdeklődőknek minden tapasztalatomat. Tartok egyéni, személyes oktatást online és élőben. Ezen kívül vannak kisebb-nagyobb online fotótanfolyamok kezdőknek és haladóknak.

FOTÓ KURZUSOK KEZDŐTŐL HALADÓ SZINTIG

EGYÉNI OKTATÁS

Egyéni online tanulás igény szerint
(Fotózás, Photoshop, Lightroom)
ÉRDEKEL

Fotós alapok

,ALAPTANFOLYAM
Alapozó laptanfolyam
ÉRDEKEL

MAGABIZTOS FOTÓZÁS

magas szintű, átfogó jellegű tanfolyam
ÉRDEKEL

ANALÓG FÉNYKÉPEZÉS

Az analóg fényképezés
ÉRDEKEL

MŰTEREM KIALAKÍTÁSA

Fotóműterem kialakítása
(Mini tanfolyam)
ÉRDEKEL

KÉPKORREKCIÓK

Képkorrekciók
(Mini tanfolyam)
ÉRDEKEL

LEGNÉPSZERŰBB BEJEGYZÉSEK

Egyéb

Ingyenes e-book: kezdőből haladó

E-book kezdő és középhaladó fotósoknak Dékán Istvántól. Hatékony segítség a még jobb fotók készítéséhez. Mobilbarát kivitel. Hét sikeres nyomtatott könyvem után, itt a nyolcadik. Ingyenesen letölthető. A letöltéshez kattints a képre!

TOVÁBB »
Alap szint

Legfontosabb tartozékok 1.

A fotózásnál a fő eszközökön kívül számos tartozékot is használunk. Ezek kibővítik a lehetőségeket, vagy könnyebbé teszik a munkát.

TOVÁBB »
Alap szint

Kompozíció: Szimmetria

Kompozíciós tipp 8. – Szimmetria Szimmetrikus kompozícióról akkor beszélünk, ha a fő téma a képfelület közepén helyezkedik el. Ezzel hangsúlyozhatjuk a

TOVÁBB »
error: Szerzői jog védelme alatt álló tartalom.